Våra namnade antihalkstrumpor

Våra namnade antihalkstrumpor

Upptäck våra nya personliga strumpor på Pande.se!

Pande.se är vi stolta över att presentera våra senaste tillskott – personliga antihalkstrumpor för barn! Dessa strumpor är inte bara designade för att vara bekväma och praktiska, utan de kan även tryckas med ditt barns namn för att förhindra att de försvinner på förskolan.

Varför välja våra strumpor?

Säkerhet först: Våra strumpor är antihalkstrumpor, vilket betyder att de har ett speciellt mönster på sulan som förhindrar halkolyckor. Perfekt för livliga små fötter på förskolan och hemma!

Personlig touch: Nu kan du få ditt barns namn tryckt på strumporna. Detta gör det enkelt att hålla reda på vems strumpor som är vems, och du slipper bekymra dig över borttappade par.

Komfort och passform: Strumporna är noggrant designade för att både vara sköna och sitta perfekt på små fötter. Vi har valt material som är mjuka mot huden men ändå slitstarka nog att klara av lek och spring.

Färger och pris

Vi erbjuder strumporna i hela 14 olika färger, så det finns något för alla smaker! Du kan mixa och matcha precis som du vill mellan färgerna för att få en personlig och rolig kollektion.

Priser:
- Ett par för 39 kr
- Tre par för 99 kr
- Fem par för 140 kr

Så beställer du

Att beställa dina personliga strumpor är enkelt. Besök vår hemsida PandE välj de färger du vill ha, ange namnet som ska tryckas och lägg din beställning. Dina unika strumpor kommer sedan att levereras direkt hem till dig.

Ge ditt barn de bästa förutsättningarna för en trygg och bekväm vardag med våra nya personliga antihalkstrumpor. Besök www.Pande.se och upptäck hela vårt sortiment idag!

---

Har du några frågor eller behöver hjälp med din beställning? Tveka inte att kontakta vår kundtjänst – vi finns här för att hjälpa dig!

Välkommen till Pande.se – där kvalitet och personlig service står i fokus!

Tillbaka till blogg