Nya härliga produkter i butiken och snart påfyllning!

Nya härliga produkter i butiken och snart påfyllning!

Vilken fantastisk sommar vi har haft! Vi på Pande.se är otroligt glada över den enorma efterfrågan på våra produkter, och vi har sålt slut på alla våra vantar och flera av våra populäraste strumpfärger. Tack för att ni är så många som handlar hos oss!

Men den bästa nyheten är att det snart kommer in fler vantar – och denna gång i ännu fler färger! Om ungefär två veckor kommer vårt lager att fyllas på med både vantar och de saknade strumpfärgerna. Vi har även en nyhet för de minsta: supersöta strumpor utan antihalkpluppar, perfekt för dem som vill ha det lite mjukare och enklare. Dessa kommer att finnas i storlekar till barn mellan 2 - 7 år.

Vi har också lagt till några nya spännande produkter i butiken. Nu kan du hitta olika accessoarer, som hårspännen och snoddar, för att komplettera ditt barns stil. Perfekt för att addera en liten detalj till vardagen!

En annan nyhet som vi är väldigt stolta över är att du nu kan köpa våra namntryck separat. Du kan enkelt stryka fast dem på kläder hemma och skapa personliga plagg för dig själv eller någon du tycker om.

Håll utkik i vår butik för fler härliga nyheter, och tack igen för att ni handlar hos oss. Vi ser fram emot att få dela våra nya produkter med er snart!

Hälsningar
Gänget på PandE

Tillbaka till blogg