Namnade kläder – Smarta lösningar för småbarnsfamiljer

Namnade kläder – Smarta lösningar för småbarnsfamiljer

När barnen börjar förskolan blir det snabbt tydligt hur viktigt det är att hålla koll på deras kläder och tillhörigheter. Det är lätt hänt att strumpor, vantar och kalsonger blandas ihop eller försvinner, särskilt när alla barn har liknande plagg. En smart lösning för att undvika detta är att investera i namnade kläder. Här går vi igenom varför det är så praktiskt och vad du bör tänka på.

Namnade strumpor och vantar

Små accessoarer som strumpor och vantar har en tendens att försvinna i mängden på förskolan. Genom att märka dessa med ditt barns namn minskar risken för förväxlingar, och du slipper leta i den stora korgen med kvarglömda kläder. Hos oss kan du beställa namnade strumpor och vantar, vilket gör livet lite enklare för både dig och förskolepersonalen.

Namnade kalsonger och trosor

Det är kanske inte det första man tänker på, men även underkläder är smart att namnmärka. Särskilt när barnen börjar öva på att byta om själva, kan det lätt bli förvirring. Namnade kalsonger och trosor hjälper till att hålla ordning och underlättar när barnen byter om i skolan eller på utflykter.

Namnade barnkläder

Förutom mindre plagg som strumpor och underkläder, kan du självklart också beställa enbart namnen, och stryka på med strykjärnet hemma på redan befintliga kläder. Genom att namnmärka tröjor, byxor och ytterkläder blir det enkelt för både ditt barn och förskolepersonalen att hålla koll på vad som tillhör vem. Genom att stryka på namnen så sitter dom bättre än klisterlappar.

Att tänka på när man börjar förskolan

När ditt barn tar steget in i förskolans värld, är det mycket att hålla koll på. Här är några tips för att underlätta starten:

  • Märk alla kläder – Med så många barn på samma plats är det lätt att saker blandas ihop. Namnmärk allt från strumpor till jackor för att undvika förlorade plagg.
  • Extra ombyten – Ha alltid en uppsättning extra kläder packade i barnets väska. Märkta kläder gör det lättare för personalen att se till att ditt barn får rätt saker med sig hem.
  • Bekväma och hållbara kläder – Tänk på att välja kläder som är bekväma och som ditt barn kan röra sig fritt i, samtidigt som de klarar av lek och spring.

Vi på www.pande.se erbjuder ett brett utbud av produkter som hjälper dig att göra förskolestarten enklare. Med våra namnade strumpor, vantar, underkläder och andra barnkläder blir vardagen smidigare – både för dig och ditt barn.

Tillbaka till blogg