Ladda upp inför höstterminen på förskolan: Namnade kläder för en smidig start

Ladda upp inför höstterminen på förskolan: Namnade kläder för en smidig start

Höstterminen närmar sig med stormsteg, och för många familjer innebär det att förbereda barnen för en ny termin på förskolan. Efter en lång och härlig sommar är det dags att återgå till rutiner, och med det följer en rad praktiska förberedelser för att göra övergången så smidig som möjligt. En viktig del av dessa förberedelser är att se till att barnets kläder är redo för den nya säsongen.

Pande.se erbjuder vi ett brett sortiment av namnade kläder och tillbehör som hjälper dig att hålla ordning på barnets saker, både i hemmet och på förskolan. Perfekt för att undvika borttappade plagg och för att göra vardagen lite enklare!

Namnade trosor och kalsonger – Perfekt för blöjfria barn

Har ditt barn blivit blöjfri under sommarlovet? Grattis! Det är en stor milstolpe för både barnet och dig som förälder. För att underlätta denna nya fas kan det vara praktiskt att investera i namnade trosor och kalsonger. Dessa underkläder är inte bara bekväma och hållbara, utan också märkta med ditt barns namn, vilket minimerar risken för att de ska blandas ihop med andra barns kläder på förskolan.

Namnade strumpor i alla färger

Strumpor är en av de mest borttappade plaggen på förskolan. De försvinner lätt i vimlet av små fötter och likadana strumpor. Därför är våra namnade strumpor ett smart val! Vi erbjuder dem i flera olika färger, så du kan välja de som passar ditt barns stil bäst. Namnet på strumporna gör det enkelt för både dig och förskolepersonalen att hålla koll på vems strumpor som är vems.

Fingervantar med namn – redo för kyliga höstmorgnar

När hösten börjar göra sig påmind med kyliga morgnar, är det viktigt att barnen är rustade med varma kläder. Våra namnade fingervantar är perfekta för detta ändamål. Med barnets namn tydligt tryckt på vantarna minskar risken för att de ska försvinna eller blandas ihop med andra barns vantar. Och självklart erbjuder vi dem i olika färger så att du kan välja ett par som passar just ditt barn.

Beställ idag och förbered er inför en stressfri hösttermin

Att ha alla kläder och tillbehör i ordning innan höstterminen börjar kan spara mycket tid och energi. Hos oss på Pande.se hittar du allt du behöver för att vara redo för en ny termin på förskolan. Namnade trosor, kalsonger, strumpor och fingervantar är små detaljer som kan göra stor skillnad i vardagen. Beställ redan idag och förbered ditt barn för en höst fylld av lek, lärande och nya äventyr på förskolan!

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här nere på sidan och få 10% på ditt första köp!

Besök vår webbshop för att utforska hela vårt sortiment och göra din beställning enkelt och smidigt. Vi ser fram emot att hjälpa dig och ditt barn att få en fantastisk start på höstterminen!

Tillbaka till blogg