Intervju med Erika, ägare av PandE.

Intervju med Erika, ägare av PandE.

En kort intervju med personen bakom företaget.

Berätta Erika, hur kom du på idén med PandE?

-Jag har länge velat starta något eget och känna att jag jobbar för mig själv. Men själva idén med namnade underkläder föddes under mina andra föräldraledighet. Då letade jag nämligen själv efter namnade trosor till barnen men hittade inget.

 

Varför namnet PandE?

-Min sambo heter Philip och jag heter Erika, tillsammans blir vi P and E. Men själv uttalar jag namnet [Päändie]. Nåt sånt, haha.

 

Har du några anställda?

Nej det är bara jag. Anställa är dyrt haha. Nej men det är bara jag och självklart får jag hjälp av både Philip och tjejerna. Philip hjälper mer med den tekniska biten och tjejerna med att packa och trycka.

 

Gör du detta på heltid?

Ja men nästan. Jag har uppskattat de till att jag lägger ungefär 30 timmar i veckan på PandE. Sen arbetar jag 40-50% som Spa-receptionist på ett spahotell här i närheten.

 

Hur ser framtiden ut?

Privat så ska jag gifta mig nu i juli och med PandE så hoppas jag på att få växa i takt med mina kunder. Jag vill på sikt kunna ta in fler produkter och fler storlekar för ett bredare sortiment.

 

Tack för en fin intervju. Vill du avsluta med något?

-Ja men gärna. Jag vill tacka min familj, mina vänner och mina kunder för att ni supportar mig och min dröm. Tack för att ni köper mina produkter, likear inlägg och sprider ordet om PandE.

 

FAKTA

Namn: Erika Andersson

Ålder: 32 år

Yrke: Driver PandE & arbetar som spa-receptionist.

Bor: I radhus i Saltsjö-Boo

Familj: Philip hennes snart man (gifter sig i juli) och hennes två döttrar Clara 4år och Ebba 2år.

Akutell: Hennes nya webbshop www.pande.se

Tillbaka till blogg