Gör påskägget extra speciellt med PandE - Nu med 20% rabatt!

Gör påskägget extra speciellt med PandE - Nu med 20% rabatt!

Påsken närmar sig med stormsteg och vad vore väl bättre än att fylla påskägget med något som är både praktiskt och roligt? Hos PandE tror vi på att göra påsken ännu mer minnesvärd för dina små genom att erbjuda namnade underkläder och vantar som är perfekta att lägga i påskägget. Låt oss berätta varför!

Vi vet att påskägget är en tradition som väcker glädje och förväntan hos barnen. Och vad kan vara bättre än att fylla det med något som både är användbart och roligt? Våra namnade underkläder och vantar är en perfekt match för påskägget. Varför? För det första är de tillverkade med omsorg och kvalitet, vilket garanterar långvarig komfort och användning. För det andra, genom att namnge dem, ger du ditt barn något personligt och unikt att bära varje dag. För det tredje, storleken på paketet passar helt perfekt i ett påskägg.

Men vänta, det blir bättre! Just nu kan du dra nytta av vårt speciella påskerbjudande. Använd koden "Påsk20" vid kassan för att få hela 20% rabatt på ditt köp. Men skynda dig - erbjudandet gäller bara fram till söndag den 24 mars. För att säkerställa att din beställning kommer fram i tid till påsk måste du också beställa innan söndagen den 24 mars.

Så varför inte göra påsken ännu mer festlig och praktisk i år? Överraska dina barn med namnade underkläder och vantar från PandE och se deras ansikten lysa upp av glädje. Och med vår exklusiva påskrabatt kan du göra det till ett ännu bättre pris!

Besök vår hemsida på www.pande.se för att utforska vårt sortiment och passa på att dra nytta av vårt påskerbjudande innan det är för sent. Ge dina barn en påsk att minnas med PandE!

Tillbaka till blogg